۱۴۰۲ ۰۸ ۲۹
۰ دیدگاه
1 دقیقه
نویسنده: کیمیا حسینی
نگرانیها بر سر آینده صنعت فولاد: فعالیتهای آلمان و چین تحت تأثیر قیمت و تقاضا"
نگرانی های صنعت فولاد
مطلب مفیدی بود
چاپ مطلب
اشتراک گذاری مطلب
آخرین هفته آبان ماه، بازار فولاد به تأثیرات متعددی در سطح بینالمللی و داخلی تحت فشار قرار گرفته است. فعالیتهای صنعت فولاد در آلمان و چین، به همراه نوسانات قیمت و تقاضا، نگرانیهایی بر سر آینده این صنعت را افزایش داده است.
شرکت سالزگیتر آلمان انتظار دارد که در سه ماهه چهارم، بازار فولاد همچنان در شرایط ضعیفی قرار داشته باشد. دلیل اصلی این نگرانیها، چشمانداز کوتاه مدت اقتصاد جهانی است که در بحبوحه کاهش تقاضا و نخست به سرمایهگذاری، به ویژه در اروپا و آلمان، قرار دارد. این وضعیت بر تجارت خارجی آلمان و به طور کلی صنعت فولاد این کشور تأثیر منفی خواهد گذاشت.
در بازار داخلی آلمان، صنعت ساختمان در حال کاهش است و نرخ تورم بالا و افزایش نرخ بهره، سفارشات دریافتی کارخانهها را کاهش داده است. شرکت سالزگیتر در نه ماه اول سال جاری، تولید فولاد خام خود را به 4.4 میلیون تن کاهش داده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش یافته است.
همچنین در چین، موجودی پنج محصول اصلی فولادی بهطور متوالی برای چهارمین هفته کاهش یافته است. طبق نظرسنجی مای استیل، موجودی میلگرد، مفتول، ورق گرم، سرد و تخت در بازار چین به 4.2 میلیون تن رسیده است که کاهش 3.3 درصدی نسبت به اواخر دسامبر سال گذشته است. این کاهش موجودی نشان دهنده تأثیر تعمیرات و کاهش تولید در کارخانهها است.
در حوزه صادرات، تقاضای ورق گرم هند در اروپا رو به افزایش است. پس از دو ماه وقفه، صادرکنندگان ورق گرم هند پیشنهادات صادراتی خود را به اتحادیه اروپا ارائه کردهاند. این افزایش تقاضا میتواند بهبودی موقت در بازار فولاد را نشان دهد. هنوز درباره تأثیر این تقاضا بر روند کلی بازار فولاد نمیتوان قضاوت قطعی کرد.
به طور کلی، با توجه به نوسانات قیمت و تقاضا در بازار فولاد، نگرانیهایی بر سر آینده این صنعت وجود دارد. تأثیر عوامل داخلی مانند کاهش تقاضا در برخی کشورها و عوامل بینالمللی مانند فعالیتهای صنعت فولاد در آلمان و چین، باعث شده است که شرایط بازار نامطلوب ترشح شود.
فعالیتهای صنعت فولاد در آلمان و چین از اهمیت بالایی برخوردارند، زیرا این دو کشور به ترتیب یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان فولاد در جهان هستند. هرگونه تغییر در فعالیتهای این کشورها میتواند تأثیر قابل توجهی بر روند بازار جهانی فولاد داشته باشد.
به طور خلاصه، نگرانیها درباره صنعت فولاد در آخرین هفته آبان ماه افزایش یافته است. افت قیمت و تقاضا، فعالیتهای ضعیف در آلمان و چین، و نوسانات در بازار داخلی و خارجی از جمله عواملی هستند که بازار فولاد را در معرض فشار قرار داده است. لازم است توجه داشت که بازار فولاد از پویاترین بازارها محسوب میشود و شرایط آن میتواند به سرعت تغییر کند.
بخش های مرتبط:
۰نظر ارسال شده است
نظر خود را در مورد مطلب روند بازار فولاد در آخرین هفته آبان: تأثیر عوامل داخلی و بینالمللی بنویسید